Vännäs cykelpark

Upptäck Vännäs på cykel

Besök Bikepark 34:4

I Vännäs nya cykelpark finns en asfalterad pumptrackbana och en grusad skill park med trähinder, olika hopp och en wall ride. Öppet dygnet runt.

Cykla efter Vindelälven

Cykla längs med landsvägar och grusvägar och stanna till vid mysiga kaféer och butiker, cykelturen går via Östra och Västra Spöland. Vill du cykla under flera dagar så finns här också mysiga boendealternativ efter vägen.

För dig som vill övernatta

Stanna en natt på Wallhalla BnB i Vännfors. Ett supermysigt boende med utmärkt service som bjuder på en hemtrevlig känsla. Här finns också en relax som går att boka i förhand.

Upptäck unika butiker

Längs med cykelturen finns också flertalet unika butiker. Du kan exempelvis stanna till vid Stinas keramik, om du ringer innan så kan hon oftast ordna med öppet. vid starten av cykelturen hittar du Slöjdarnas hus, ett välbesökt besöksmål med slöjd från lokala slöjdare.

När du blir sugen på fika

Det finns gott om anledning att stanna och fika längs med cykelturen. Gör ett besök hos Glassbonden där du kan njuta av himmelsk god glass eller ät en lunch på Kafé Yest som är ett lokalt hantverksbageri med lättare luncher. Hos Café Alice kan du köpa lyxigt hembakt fika hos Viktoria som driver stället. I Vännforsbäck hittar du Kullar & klang som förutom gott fika också bjuder på live-musik på söndagar och föreläsningar på torsdagar på temat klimat.

Vännäs cykla