Vännäs platsvarumärke

Allt det bästa med Västerbotten på 534 km2

Vi tror att du kan ta del av allt det bästa med Västerbotten här ifrån Vännäs. På 534 km2 kan du som vistas här få tillgång till ett rikt och naturnära vardagsliv samtidigt som du enkelt tar dig till stadspulsen i Umeå.

Här gör vi tillsammans

I Vännäs finns en sann samskaparanda där vi hjälps åt och bygger vår plats tillsammans! Vare sig du är aktiv i en förening eller engagerad i vårt lokala samhälle på andra sätt så finns ett sammanhang för dig.

Här driver vi framåt

Med grunden i det trygga järnvägssamhället driver vi framåt, lyfter idéer och testar nytt. Här finns drivna företagare och vi vågar påstå att i Vännäs råder en speciell entreprenörsanda. Vännäs är en plats i ständig rörelse, i motorsporten, i slalombacken och i de båda älvarnas framfart.

Här får barnen plats

Barnens perspektiv finns alltid närvarande i Vännäs. Här bygger vi en plats för framtida generationer och låter barnen vara med i skapandet. Här finns aktiviteter för fritiden och för åren av utbildning. Vi stoltserar med flest behöriga lärare i Sverige och med ett gymnasium som har elever från hela landet.

 

Tänk en plats med ljusa sommarnätter och snötäckta vintrar. Med kalla bad och varm gemenskap. En plats som bubblar av liv, kultur och framtidstro. En plats med naturen bakom knuten och den stora staden precis intill. En plats med gröna skogar och brusande älvar. Med möjligheter, medmänsklighet och mångfald. En plats där det lilla samhällets enkla liv bor granne med den stora stadens myllrande möjligheter. Tänk om det fanns en plats som var allt det. Det bästa med Västerbotten.

Välkommen till Vännäs!

 

Våra sociala medier 

Du kan följa det som händer på vår plats via Instagram eller Facebook.

Logotyper för Facebook och Instagram

Vill du veta mer om arbetet med platsvarumärket?

vannas.se/platsenvannas kan du ta del av varumärkesplattformen och läsa mer om projektet. Under vintern 2024/2025 kommer visitvannas.se dessutom få ett nytt utseende med mer information om hur du kan använda varumärkesplattformen i din marknadsföring.