Artikelns rubrik

Kom och hitta julstämningen i Umeå! I Umeå finns allt som hör julen till och vi gör vårt bästa för att du ska komma i riktig julstämning. Kika in på vår julsida och se vad Umeå har att erbjuda.

Kom och hitta julstämningen i Umeå! I Umeå finns allt som hör julen till och vi gör vårt bästa för att du ska komma i riktig julstämning. Kika in på vår julsida och se vad Umeå har att erbjuda.Kom och hitta julstämningen i Umeå! I Umeå finns allt som hör julen till och vi gör vårt bästa för att du ska komma i riktig julstämning. Kika in på vår julsida och se vad Umeå har att erbjuda.Kom och hitta julstämningen i Umeå! I Umeå finns allt som hör julen till och vi gör vårt bästa för att du ska komma i riktig julstämning. Kika in på vår julsida och se vad Umeå har att erbjuda.

Utsikt från Middagsbergets Vintersportanläggning

Kom och hitta julstämningen i Umeå!

I Umeå finns allt som hör julen till och vi gör vårt bästa för att du ska komma i riktig julstämning. Kika in på vår julsida och se vad Umeå har att erbjuda.Kom och hitta julstämningen i Umeå! I Umeå finns allt som hör julen till och vi gör vårt bästa för att du ska komma i riktig julstämning. Kika in på vår julsida och se vad Umeå har att erbjuda.Kom och hitta julstämningen i Umeå! I Umeå finns allt som hör julen till och vi gör vårt bästa för att du ska komma i riktig julstämning. Kika in på vår julsida och se vad Umeå har att erbjuda.

Umeå är en Sveriges bästa idrottsstäder. 

Umeå är en Sveriges bästa idrottsstäder. Bli smittad av invånarnas intresse för energifyllda sporter och besök IKSU, en av Europas största träningsanläggningar.  Umeå är en Sveriges bästa idrottsstäder. Bli smittad av invånarnas intresse för energifyllda sporter och besök IKSU, en av Europas största träningsanläggningar.   sporter och besök IKSU, en av Europas största träningsanläggningar.  

Bli smittad av invånarnas intresse för energifyllda sporter och besök IKSU, en av Europas största träningsanläggningar.

 Malin Bjurén